Ratafia de l'Avi Guillem

L121

Nou

La Ratafia de l'Avi Guillem, és una beguda tradicional de la nostra terra. Elaborada per maceració de les millors nous tendres de Palau d'Anglesola i diferents plantes aromàtiques, amb tècniques de la més pura tradició artesanal i envellit en botes de roure.

No es reben punts de fidelitat per a aquest article.


€12.00amb IVA

L'elaboració de la Ratafia es fa a partir de la maceració de nous verdes del Palau d'Anglesola i més de 20 herbes aromàtiques diferents, envellida en bótes de roure, i seguint els mètodes més purs de la tradició licorera.

De color de sucre cremat, brillant. Destaquen amb força les nous verdes, però embolcallades per canyella i clau amb subtilesa. La nou moscada, farigola i espígol són llunyans. Entrada dolça i elegant, harmoniosa en el conjunt. Retrogust càlid i persistent.

La Ratafia es pot prendre sola o amb gel, ideal per la sobretaula, acompanyada de fruites seques o dolços. És apta per als més diversos combinats; amb llimonada és excel·lent. També s'utilitza en infinitat de receptes de cuina.

Escriure la teva opinió

Ratafia de l'Avi Guillem

Ratafia de l'Avi Guillem

La Ratafia de l'Avi Guillem, és una beguda tradicional de la nostra terra. Elaborada per maceració de les millors nous tendres de Palau d'Anglesola i diferents plantes aromàtiques, amb tècniques de la més pura tradició artesanal i envellit en botes de roure.

Amunt