Ratafia Terrània

L124

Producto nuevo

“L’essència dels Pirineus macerada sota el sol de la Mediterrània”. Terrània és l’evolució de la ratafia. Després d’un gran nombre de proves i tastos s’ha aconseguit una fórmula més fina i fresca del què es coneixia fins ara.

La famosa bartender catalana Mariona Vilanova ha el·laborat tota una carta de receptes per a el·laborar uns còctels especials i únics que sorprendran tots els paladars. 

No se obtienen puntos para este producto


€18.50IVA incluído

“L’essència dels Pirineus macerada sota el sol de la Mediterrània”. Terrània és l’evolució de la ratafia. Després d’un gran nombre de proves i tastos s’ha aconseguit una fórmula més fina i fresca del què es coneixia fins ara.

Ha estat desenvolupada sota el criteri dels millors enòlegs, sommeliers, cuiners… i elaborada per Mestres amb una gran experiència i trajectòria seguint processos totalment artesanals. Macerades un mínim de 6 mesos en bóta i destil·lades en un petit alambí a llenya. Les plantes utilitzades tenen un clar component mediterrani, recollides a mà i en col·laboració amb el projecte "Parc de les Olors", que pretén recuperar terrenys i espais per a cultivar plantes aromàtiques i remeieres, que dut a terme per experts de cadascun dels àmbits i mitjançant solucions sostenibles, permet obtenir plantes autòctones de la regió Mediterrània d'excel·lent qualitat.

Terrània és una ratafia de color caramel amb un voraviu de reflexes verdosos, la seva capa és mitja amb una llàgrima lenta però constant. En nas és molt intensa, amb unes primeres notes clarament mediterrànies i primaverals. Té una entrada molt fresca amb tocs balsàmics notablement marcats. Aquests, combinats amb l’olor de pega-dolça, en fan intuir la seva dolçor. Una vegada més airejada la seva aroma sorprèn amb importants notes de fruites vermelles i fruites del bosc madures com gerds i groselles. Terrània incorpora holandes de vi envellides que aporten un particular buquet que enriqueix el producte amb el pas del temps.

En boca, l’entrada és càlida i voluminosa, de tacte llaminer. Omple la boca deixant-hi un gust en boca llarg, fi i lleuger. Els gustos són d’acord amb el nas: afruitats, balsàmics i amb un toc cítric. L’alcohol està molt ben integrat, té un pas elegant, i és agradablement càlid a la gola. El gust final que queda en boca evoca a la nou verda, remarcant l’essència d’aquesta Ratafia mediterrània.

La famosa bartender catalana Mariona Vilanova ha el·laborat tota una carta de receptes per a el·laborar uns còctels especials i únics que sorprendran tots els paladars. 

Escribe tu opinión

Ratafia Terrània

Ratafia Terrània

“L’essència dels Pirineus macerada sota el sol de la Mediterrània”. Terrània és l’evolució de la ratafia. Després d’un gran nombre de proves i tastos s’ha aconseguit una fórmula més fina i fresca del què es coneixia fins ara.

La famosa bartender catalana Mariona Vilanova ha el·laborat tota una carta de receptes per a el·laborar uns còctels especials i únics que sorprendran tots els paladars. 

Los clientes que compraron este producto también han comprado...

Top